Долучайтесь до посадки «Дерева миру»

Громадська організація «Українські Креативні Реформатори» 9 квітня поточного року в чергове  проводить в Україні Всесвітню соціально-екологічну ініціативу «Дерева Миру»

(Global project of the «Trees of Peace»), яка об’єднала вже понад   50 країн світу. Ініціатива має за мету згуртувати людей і їхню енергію заради МИРУ, шляхом висадження  дерев у різних куточках світу.  Дерева будуть зростати, прикрашаючи довкілля, а з ними зростатимуть енергія миру, співдружності та свідомого життя.  Головними напрямками ініціативи є усвідомлення важливості миру, об’єднання представників національних спільнот в Україні та за кордоном. 

Започаткована 25 квітня 2015 року в Україні, ця акція була підтримана  широкою громадськістю. Як результат, уже висаджено понад 6000 дерев у 107 містах та селищах.

Державна екологічна інспекція у Житомирській області, підтримуючи ініціативу «Дерева Миру», запрошує всіх небайдужих взяти активну участь у цій благодійній акції. Кожна людина, громадська організація, установа може долучитися та зробити вагомий внесок у зміцнення миру, озеленення, виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля.

Всі бажаючі приєднатись до даної акції можуть отримати інформацію за номером (0412) 42-07-96. 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!