Виявлено браконьєрів, яким нараховано збитки в сумі майже 7 тис. грн.

На вихідні дні, а саме 16 квітня поточного року в ході проведення рейдових заходів, державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області із залученням єгерської служби Житомирської РО УТМР на р. Гнилоп’ять в нічний час  виявлено групу осіб, які здійснювали вилов водних живих ресурсів забороненими знаряддями лову.

В риболовних сітках виявлено карасів, лящів, судак та 30 раків.

Всі водні живі ресурси, які  знаходились в сітках  були повернуті до водного об’єкту. 

На браконьєрів складено адміністративні протоколи, які направлено до суду для вирішення справи по суті, а також нараховано збитки на суму 6,919 тис. грн.    

Заборонені знаряддя лову (сітки)  вилучені.   

Заходи державного контролю не припинятимуться і надалі.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!