В с. Піски, на р. Гуйва виявлено загибель риби

До Державної екологічної інспекції у Житомирській області 04 серпня поточного року надійшло звернення від органів місцевого самоврядування про масову загибель риби на р. Гуйва в межах с. Піски, Житомирського району.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області спільно з працівниками Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Житомирській області здійснено виїзд. Факт загибелі риби підтвердився. На воді вздовж берегів р. Гуйва виявлено мертву рибу, а саме окунь, щука, судак, лящ.  Відділом інструментально – лабораторного контролю здійснено проби води на вміст забруднюючих речовин, результати яких будуть відомі через декілька днів.

Працівниками Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Житомирській області відібрано загиблу рибу, яку направлено на експертизу в лабораторію для  визначення імовірного забруднення, а також здійснено розрахунок шкоди завданої навколишньому середовищу.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!