Сезон полювання розпочався

Нещодавно мешканці Житомирщини були повідомлені про відкриття сезону полювання на пернату дичину, який розпочався  6 серпня о 16.00 і буде тривати до 30 жовтня поточного року. 

Інспекційний склад Державної екологічної інспекції у Житомирській області майже повним складом прийняв участь в заходах під час проведення полювання на території мисливських угідь Житомирської області. Долучились до спільних заходів і працівники правоохоронних органів, громадські інспектори та громадськість.
Одним із основних завдань державних інспекторів в зазначених заходах було проведення серед мисливців роз’яснювальної роботи в частині дотримання вимог природоохоронного законодавства під час полювання. Тому, кожен учасник рейду намагався охопити своєю увагою як найбільше учасників полювання.
Як свідчить багаторічний досвід екологів на відкриття сезону полювання виходять не тільки з наміром вполювати якогось птаха, а більше з бажанням зустріти друзів, знайомих та колег по зброї. Тому, в перші 2 дні полювання, як і очікувалось порушників майже не було. Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області за порушення правил полювання до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу було притягнуто всього сім порушників.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!