В Малинському районі на «Гарячому» затримано лісокрадія

05 вересня поточного року Державною екологічною інспекцією  у Житомирській області спільно з працівниками ДП «Малинський лісгосп АПК» на території Недашківського лісництва виявлено особу який здійснював незаконну порубку семи дерев породи сосна звичайна.

Правопорушником виявився місцевий житель села Недашки Малинського району якого притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу та нараховано збитки заподіяні навколишньому природному середовищу  в сумі 5,528 тис. грн.

Місцевий жительсвою провину визнав та  пояснив свої дії тим, що намагався заготовити дрова до опалювального сезону. Збитки  сплачені порушником добровільно в повному обсязі.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!