Сьогодні вночі виявлено браконьєрів в заборонений для полювання час.

06 жовтня  вночі в  ході проведення рейдових заходів в Чуднівському районі працівниками правоохоронних органів спільно з Державною екологічною інспекцією у Житомирській області та з Романівським мисливським клубом «Ібрис Брачки» виявлено та затримано осіб  які проводили полювання у заборонений час – темну пору доби, та без дозволу на добування мисливських тварин, що є заборонено законом, а саме порушено ст. 20 ЗУ «Про мисливське господарство та полювання».

Працівниками поліції вилучено зброю та доставлено до Чуднівського ВП Бердичівського ВП ГУНП в Житомирській області. Обставини перебування даних осіб у мисливський угіддях з’ясовуються.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!