Браконьєрів впіймано на «гарячому».

Державною екологічною інспекцією у Житомирській області систематично здійснюються виїзди по виявленню фактів браконьєрства на водоймах Житомирщини. Все частіше до даних заходів  приходить на допомогу Громадська організація «Екологічна  варта Житомирщини».

 

Так в черговий раз, спільними заходами в Чуднівському районі на р. П’ятка виявлено браконьєрів, які здійснювали вилов водних біоресурсів (риба та раки) забороненими знаряддями лову, а саме сітками та «волоком».
В вилучених з водойми заборонених знарядь лову знаходилось 167 карасів та  74 раки.  
На правопорушників складено адміністративні протоколи та матеріали по даних справах  передано на розгляд в судові органи.
Інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області здійснено розрахунок шкоди завданої водним біоресурсам який становить  4,861 тис. грн.
Шановні громадяни! В разі встановлення фактів браконьєрства, прохання повідомляти на телефон «Гарячої лінії» за номером (0412) 46-49-54

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!