На Житомирщині розпочався сезон облавного полювання на парнокопитних тварин

З 29 жовтня поточного року на Житомирщині розпочалось облавне ліцензійне полювання на парнокопитних тварин. Державною екологічною інспекцією у Житомирській області створено рейдові групи, які здійснювали державний контроль за дотримання вимог природоохоронного законодавства на території області.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області спільно з громадськими інспекторами та представниками громадської організації «Екологічний контроль України»   під час перевірки мисливських угідь, виявлено групу осіб, які  при собі мали незареєстровану  мисливську зброю та  мисливську собаку без відповідних документів.
Для з’ясування обставин справи на місце події була викликана слідчо – оперативна група поліції.  Знаряддя незаконного добування мисливських тварин – вилучено.
Зокрема,   протягом вихідних днів Державною екологічною інспекцією у Житомирській області за порушення правил полювання до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу притягнуто вісім осіб.
Рейдові заходи по охороні навколишнього природного середовища будуть проводитись систематично.  

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!