Экологи спільно з правоохоронцями затримали автомобіль з дубом.

14 лютого поточного року в ході проведення природоохоронних заходів Державною екологічною інспекцію у Житомирській області спільно з правоохоронними органами в с. Станишівка, Житомирського району затримано вантажний автомобіль марки DAF, який був завантажений лісопродукцією породи дуб об’ємом  близько 30м3.

Документи, які надав перевізник не відповідали дійсності, зокрема бирки, які закріплені на лісопродукції не співпадали з лісопродукцією, яка завантажена в автомобіль. Крім того, у перевізника відсутні документи щодо походження  деревини.
Для з’ясування всіх обставин справи, а саме встановлення законності набуття лісоматеріалів на місце події викликано слідчо – оперативну групу.
Даний автомобіль правоохоронцями доставлено на штраф – майданчик.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!