І знову вирізають дуб.

Майже щотижня працівники Державної екологічної інспекції у Житомирській області виявляють факти незаконних порубок дерев, або автомобілі з незаконно добутим лісом.

Так, в черговий раз в ході проведення природоохоронних заходів, державними інспекторами  з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області спільно з лісовою охороною в лісовому масиві на території Жубровецького лісництва ДП «Білокоровицьке ЛГ» Олевський район,  виявлено осіб,  які здійснили порубку  двох дерев породи дуб. Правопорушники мали на меті зрізати ще три дерева, але спільні дії працівників екологічної інспекції та лісової охорони завадили їм це зробити.
Лісокрадіями виявились жителі села  Радовель Олевського району.
Правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу та нараховано збитки   в сумі близько 30 тис. грн.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!