Працівники екологічної інспекції привітали дітей зі святом Святого Миколая.

Державна екологічна інспекція у Житомирській області протягом останніх двох років опікується учнями Рудня – Городищенської ЗОШ І-ІІ ступенів Житомирського району, яка розташована  на узліссі,  і є  найвіддаленішою від м. Житомира.

Учні сільської школи більше і частіше спілкуються з природою ніж міські діти. Тому, керівництвом Інспекції було прийнято рішення опікуватися саме цим навчальним закладом.  В 2012 році школі було передано два екземпляри Червоної книги України, а вже в  поточному році оснащено новими партами біологічний кабінет.    
Сьогодні в переддень свята Святого Миколая працівники Інспекції в черговий раз завітали до школи щоб привітати дітей. З  учнями було проведено бесіду про збереження довкілля, подаровано ноутбук, відео проектор, блокноти, ручки з символікою Інспекції,  футбольні м’ячі та солодощі.
Даний захід не є першим,  на 50 – річчя загально – освітньої  школи І-ІІІ ступенів № 9, що в м. Коростишів  було запрошено керівництво Інспекції. Перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Житомирській області  мав честь привітати школярів та керівництво навчального закладу та передати для школи  ноутбук.   

Вищезазначені заходи Інспекцією будуть проводитись і надалі.

 

 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!