Працює телефон «Гарячої лінії»

В Державній екологічній інспекції у Житомирській області існує телефон «Гарячої лінії», на який надходять повідомлення від жителів міст та області.

Так, вже з початку року від громадян надійшло 36 звернень на різну тематику екологічного спрямування.  
Можна зауважити, що більша кількість скарг стосується порубки та пошкодження дерев, на другому місці забруднення водойми, річки нечистотами, або спуск водного об’єкту, і насамперед актуальною проблемою серед громади залишається чисте повітря, та забруднення земель побутовими та промисловими відходами.
Державними інспекторами кожна скарга уважно розглядається, здійснюються відповідні заходи щодо припинення порушення вимог природоохоронного законодавства, притягнення винних до відповідальності та стягнення завданих природі збитків.
Керівництво інспекції  вдячне небайдужим до охорони довкілля за їх свідомість, громадську позицію та довіру до Інспекції.
Державна екологічна інспекція у Житомирській області і в подальшому буде максимально реагувати на інформацію, яка надходить на телефон «Гарячої лінії» за номером   (0412) 46-49-54.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!