Підростаюче покоління – активний учасник екологічних акцій.

Колектив Державної екологічної інспекції у Житомирській області прийняв активну участь в загальнодержавних екологічних акціях.

Зокрема, 8 квітня поточного року спільно з учнями Меленівського навчально – виховного комплексу, що на Коростенщині та працівниками ДП «Коростенське ЛМГ » - в Шершнівському лісництві на площі майже 2 га висаджено 16 тис. саджанців сосни «Дерева Миру». В м. Житомир біля навчальних закладів свої «Дерева Миру», а саме ялина, береза, горобина було висаджено з учнями Загальноосвітньої школи № 28 - 9 квітня, Житомирської гуманітарної гімназії № 1 та дитячим садочком № 34 «Гармонія» - 14 квітня.    

Також, 19 квітня була озеленена туями одна з алей, яка веде до центрального входу в приміщення Житомирського державного технологічного університету. Після посадки дерев колективом Державної екологічної інспекції у Житомирській області, з метою покращення матеріально – технічної бази екологічного факультету та для поповнення бібліотечних фондів було передано для навчання близько 60 підручників екологічного спрямування.    

22 та 23 квітня в день проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та дня благоустрою   із залученням студентів – екологів  Житомирського державного технологічного університету проведено прибирання  в м. Житомир прибережно-захисної смуги річки Кам’янка, а із залученням студентів Малинського лісотехнічного коледжу – Гідрологічного заказника місцевого значення «Гамарня» та узбережжя Малинського водосховища, який являється об’єктом природно – заповідного фонду. Після проведеного заходу до Малинського водосховища було випущено близько однієї тонни коропа та товстолоба. 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!