За несанкціоноване розміщення відходів

За несанкціоноване розміщення відходів – штраф.

Несанкціоноване розміщення відходів стало  звичним явищем, яке  можна спостерігати як в місті, так і за його  межами.

Інспекторами Державної екологічної інспекції у Житомирській області  22 лютого 2013 року на розі вулиць Денишівська та Радонова, які знаходяться в м. Житомир виявлено порушення порядку поводження з  будівельними відходами під час їх видалення (утилізації), яке вчинене громадянином, особу якого встановлено на місці. По факту несанкціонованого розміщення будівельних відходів порушника притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу за ст. 82 КУпАП.

Державна екологічна інспекція у Житомирській області попереджає про персональну адміністративну відповідальність жителів
м. Житомира та області,  внаслідок несанкціонованого розміщення промислових та побутових відходів.
В разі виявлення даних порушень просимо повідомляти Державну екологічну інспекцію у Житомирській області на тел.
«Гарячої лінії»  46-49-54.    

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!