На «Гарячому» впіймано чотирьох лісокрадіїв.

Працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області спільно з співробітниками Чуднівського відділення поліції та ГО «Екологічна варта Житомирщини» в ході проведення рейдових заходів в Чуднівському районі на території Чуднівського лісництва ДП «Бердичівське ЛГ» на «гарячому» затримано  групу осіб, які на момент прибуття екологів та правоохоронців проводили незаконну порубку дерев породи дуб.

Лісокрадії виявились спритними, перше дерево яке вони зрубали була черешня, якою зловмисники намагались перегородили дорогу, для того, щоб їм ніхто не заважав спокійно знищувати дуби. Проте, природоохоронці та правоохоронці не дали змоги безперешкодно вивезти лісопродукцію, в результаті  порушників затримано на місці скоєння правопорушення.    
Інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області здійснено розрахунок шкоди заподіяної лісу в розмірі 55,338 тис. грн.
На даний час проводяться слідчі дії.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!