На Житомирщині є справжні любителі природи

Діяльність Державної екологічної інспекції у Житомирській області в сфері охорони природи була б неповною, коли б в ній не було допомоги громадськості, зокрема громадських інспекторів з охорони довкілля, яких в інспекції нараховується 54 людини. Слід відзначити одного з найактивніших – Колесника Юрія Васильовича. Ця людина приймає участь в діяльності Держекоінспекції в якості заступника голови штабу громадських інспекторів з охорони довкілля, не тільки під час здійснення державного та громадського контролю (планові та позапланові перевірки, рейди), а і інших заходах які проводяться в Державній екологічній інспекції у Житомирській області – прибирання території, створенні лісових культур.
Але цей перелік діяльності Юрія Васильовича не є вичерпним, адже ним створена громадська організація ГО «Еко Захист - Україна», яка займається сприянням в зростанні екологічної культурної свідомості суспільства, а також являється керівником підприємства, яке займається збиранням, зберіганням та утилізацією небезпечних відходів. Протягом року колектив ТОВ «Еко Захист - Україна» було відзначено подяками та грамотами від Державної екологічної інспекції у Житомирській області.
Вищезазначене підприємство зайняло 1 місце у ТОП – 20 (золото) в Україні за сумою місць 4-х номінацій фінансово – господарської діяльності; а також 1 місце у ТОП – 30 (золото) в Україні у номінації «Показники ефективності використання ресурсів». Працівники підприємства зазначають, що їх основна мета зробити Житомир справжнім європейським містом.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!