Екологи підтримують акцію «Година Землі 2016»

Всесвітній фонд природи черговий раз проводить Всесвітню кампанію Година Землі 2016.

Мета вищезазначеного заходу – привернути увагу до проблеми зміни клімату шляхом вимкнення світла на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату. Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідність ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату  і досягнення гармонії з природою. 

Державна екологічна інспекція у Житомирській області підтримує ініціативу Всесвітнього фонду природи щодо проведення в Україні масштабної всесвітньої кампанії Година Землі  2016 року, яка відбудеться 19 березня 2016 року о 20 год. 30 хв. 

Всім бажаючим прохання підтримати дану акцію.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!