Екологи та студенти пліч - опліч працювали над покращенням території Університету.

Напередодні Дня довкілля Державна екологічна інспекція у Житомирській області спільно зі студентами Житомирського державного технологічного університету  озеленили туями одну з алей, яка веде до головного входу в приміщення Університету.

 На даному заході своє дерево висадив заступник начальника Інспекції Сергій Зибалов, ректор Університету Віктор Євдокимов, декан екологічного факультету Володимир Котенко.

Після висадки дерев, керівництвом та працівниками Державної екологічної інспекції,   з метою покращення матеріально – технічної бази екологічного факультету та для поповнення бібліотечних фондів  було передано для навчання  близько 60 підручників екологічного спрямування.

Керівництвом Інспекції та ректором університету було прийняте рішення про подальшу співпрацю вищого навчального закладу та профільних державних організацій з метою забезпечення всебічного (практичного та теоретичного) навчального процесу  та засвоєння набутих під час навчання знань та навиків на практиці.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!