Екологи привітали студентів з «повноліттям» Гірничо – екологічного факультету.

Вищі навчальні заклади м. Житомира, а саме Житомирський державний технологічний університет та Житомирський національний агроекологічний університет є постачальником висококваліфікованих кадрів до екологічної інспекції.

Тому, з метою кращої підготовки майбутніх спеціалістів Державною екологічною інспекцією у Житомирській області налагоджено тісний зв'язок,  зі студентами екологами, а саме спільно проводитися озеленення рідного міста, нещодавно відбулись практичні заняття  по розсаднику ДП «Житомирське ЛГ», на якому студенти мали можливість як побачили так і почули змістовну вичерпну інформацію про культури, які в ньому вирощуються. З метою покращення матеріально – технічної бази Гірничо – екологічного факультету та для поповнення бібліотечних фондів було передано для навчання близько 60 підручників екологічного спрямування. Студенти щороку проходять в Інспекції виробничу практику. Крім того, відділ інструментально – лабораторного контролю Державної екологічної інспекції у Житомирській області розташований в приміщенні Житомирського національного агроекологічного університету, що корисно як для Інспекції, так і для студентів, які мають можливість безпосередньо в навчальних приміщеннях спостерігати за роботою екологів та практикуватися в них.        

20 травня з нагоди Дня створення 16 річниці Гірничо – екологічного факультету в Житомирському державному технологічному університеті, керівництвом Інспекції  за якісну підготовку кадрів подяками було відзначено найкращих викладачів. 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!