І знову виявлено незаконно зрубані дуби

21 липня 2016 року на території Червоноармійського району лісовою охороною ДП «Червоноармійський лісгосп АПК» виявлено вантажний автомобіль з лісопродукцією породи дуб. Ними негайно було викликано правоохоронні органи,  в результаті чого вищезазначений автомобіль доставлено до Червоноармійського відділення поліції.

Для всебічного та правового вивчення даного правопорушення правоохоронними органами до даної справи було залучено спеціалістів Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області здійснено виїзд до лісового масиву, де встановлено факт незаконної порубки 9 дерев породи дуб та 2 дерев породи береза.  Проведено звірку пнів незаконно зрубаних дерев, по біологічним ознакам пні, виявлені в лісовому масиві повністю співпадають з лісоматеріалами які були завантажені в автомобіль.

За результатами огляду проведено заміри незаконно зрізаних дерев та розраховано шкоду, що заподіяна лісу в розмірі   85 тис. 728 грн.

По даному  факту порушено кримінальне провадження з ознаками складу злочину передбаченого ч.1  ст. 246 КК України. 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!