В екологічній інспекції відбулись збори громадських інспекторів.

 

04 серпня поточного року в Державній екологічні інспекції у Житомирській області відбулась нарада – навчання за участі працівників правоохоронних органів, державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області та громадських інспекторів з охорони довкілля.

04 серпня поточного року в Державній екологічні інспекції у Житомирській області відбулась нарада – навчання за участі працівників правоохоронних органів, державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області та громадських інспекторів з охорони довкілля. Нараду провів перший заступник начальника – голова штабу громадських інспекторів Руслан Антонюк.
Спочатку подяками були відзначені найкращі громадські інспектори, які приймали активну участь в охороні довкілля.
Додатково проведено заняття в частині складання матеріалів про адміністративні правопорушення. Визначено оперативні групи для рейдів з нагоди відкриття сезону полювання на пернату дичину. Керівництвом інспекції прийнято до уваги пропозиції громадських інспекторів в частині співпраці з державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області, а також урочисто вручено посвідчення новоприйнятим громадським інспекторам.
На завершення наради було зауважено, що частина громадських інспекторів не проявили себе в якості захисників природи, а саме не приймали активну участь в спільних заходах, не надавали інформації щодо порушень та не звітували про проведену роботу до інспекції, таким помічникам дали термін виправдати себе.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!