З Днем державної служби!

ШАНОВНІ КОЛЕГИ !

Вітаю Вас із професійним святом – Днем державної служби!


На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.

Ми маємо формувати ефективну системи державного управління, яка стане мобільною, гнучко реагуватиме на запити сучасного суспільства, забезпечуватиме умови для поліпшення життя народу.

Суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає компетентності, ініціативи й творчого ставлення до справи.

Тож бажаю всім Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків для майбутнього України.

Запорукою успішного виконання намічених цілей є професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.

Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.


З повагою

В.о. Голови Державної
екологічної інспекції України                                 ІГОР ЯКОВЛЄВ

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!