Увага! Почастішали випадки пожеж у Житомирській області

Державна екологічна інспекція у Житомирській області доводить до відома жителів та гостей міста Житомир,що у зв’язку зі збільшенням температури атмосферного повітря почастішали випадки пожеж у Житомирській області. Тому,на відпочинку просимо бути уважними та добросовісними,не залишайте вогнище без нагляду ,уникайте звички палити біля сухостою.

Пам'ятайте,Ліс –це багатство нашого суспільства  і одного недопалка інколи достатньо для виникнення пожежі,яка тим самим спричиняє великі  збитки державі. Держекоінспекція у Житомирській області проводить профілактично-роз'яснювальні бесіди з населенням ,та як завжди стоїть на варті охорони навколишнього природного середовища і реагує на всі повідомлення за телефоном гарячої лінії 46-49-54.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!