В Олевському районі незаконно зрізано 403 дерева

Працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області спільно з працівниками Слідчого відділу прокуратури Житомирської області, Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Житомирській області в Олевському районі на території лісогосподарських підприємств виявлено місця незаконних порубок дерев. Під час проведення огляду місць вчинення правопорушень складено польові перелікові відомості незаконно зрубаних дерев різних порід, а саме: сосна, береза, осика, клен, дуб, вільха, граб.
Інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області проведено розрахунок шкоди заподіяної лісу, що становить 2 млн. 605 тис. 979 грн.
Для проведення оперативно – розшукових дій, з метою встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності матеріали направлено до прокуратури Житомирської області.

 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!