В с. Улянівка виявлено незаконне добування грунтосуміші (піску).

04 квітня 2016 року неподалік с. Улянівка Житомирського району працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області спільно з працівниками спецпідрозділу Управління служби безпеки України виявлено незаконний видобуток корисних копалин місцевого значення (піску) під виглядом  будівництва водойми. 

Представлений проект будівництва не має позитивного висновку екологічної експертизи. Під час будівництва здійснюється незаконний вивіз грунтосуміші (піску).  Видобутий пісок вивозиться вантажним автотранспортом за межі ділянки, з метою  подальшої реалізації.

На даний час проводяться слідчі дії, щодо призупинення даної діяльності.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!