Екологи долучились до посадки «Дерева миру»

9 квітня поточного року  жителями Україні  було підтримано  Всесвітню соціально – екологічну ініціативу «Дерева Миру», яка об’єднала вже понад 50 країн світу.

Дана акція  має за мету згуртувати людей і їхню енергію заради МИРУ, шляхом висадження дерев у різних куточках світу.  

Працівники Державної екологічної інспекції у Житомирській області  висадили свої Дерева Миру на території Коростенського району та в
м. Житомир.

Свою допомогу екологам в посадці дерев надали учні Меленівського навчально виховного комплексу, що на Коростенщині та працівники ДП «Коростенське ЛМГ» -  в Шершнівському лісництві на площі майже 2 га висаджено 16 тис. саджанців сосни.  Діти вищезазначеної школи допомагають екологам вже не вперше, вони щорічно приймають участь в посадці дерев та в прибиранні прилеглої території.

 А от учні Загальноосвітньої школи № 28  м. Житомира висаджували дерева та кущі з екологами вперше. На території школи висаджені ялинки, горобина, берези, граб та кущі спіреї, які були надані ДП «Житомирське ЛГ».  В цій школі створена агідбригада з екологічного виховання, яка на всеукраїнському конкурсі «Земля – наш дім» зайняла 5 місце.

Сподіваємось, що висаджені дерева будуть зростати, прикрашаючи довкілля, а з ними зростатиме енергія миру, співдружності та свідомого життя.  

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!