Екологами попереджено незаконний видобуток бурштину.

22 квітня поточного року в ході проведення рейдового заходу на території ДП «Ємільчинський лісгосп АПК» в кв. 4 Барашівського лісництва поблизу

сіл Бастова Рудня та Неділище, інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області спільно з представниками лісової охорони вищезазначеного підприємства виявлено два автомобілі, які знаходились в місці незаконного добування бурштину всередині яких були засоби для вимивання корисних копалин, а саме: мотопомпа та  водонапірні рукави.

Правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу. 

На місце події викликано слідчо – оперативну групу Ємільчинського ВП Новоград – Волинського ВП ГУНП в Житомирській області.  

В результаті проведених заходів автомобілі доставлено на штраф майданчик Ємільчинського відділення поліції з метою проведення подальших слідчо – оправних заходів.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!