Проведено освітню роботу з майбутніми екологами.

10 травня поточного року студенти – екологи Житомирського державного технологічного університету за ініціативи Державної екологічної інспекції у Житомирській області та лісівників відвідали лісовий розсадник
ДП «Житомирське лісове господарство».

Головний лісничий вищезазначеного підприємства Сергій Дубницький провів екскурсію по розсаднику, загальною площею 12,0 га. Студенти мали можливість, як побачити так і почути змістовну вичерпну інформацію про культури, які в ньому вирощуються, а саме саджанці ялини, сосни, модрини, туї, ялівця, самшиту вічнозеленого, спіреї, лапчатки, дейції, гортензії та інших декоративних деревних та чагарникових порід.  Саджанці ялини, сосни,  модрини  та інших хвойних порід в подальшому будуть використовувати для збільшення лісистості Житомирщини.

Майбутні екологи уважно слухали цікаву розповідь про вирощування посадкового  матеріалу  та задавали   уточнюючі питання.

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області сподіваються, що отримані під час зазначеного міроприємства  знання, студенти зможуть використати в своїй майбутній професійній діяльності. 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!