Боротьба з незаконним випалюванням деревного вугілля продовжується

Працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області спільно з працівниками Головного управлінням національної поліції систематично проводяться рейдові заходи стосовно протидії незаконному використанню лісових ресурсів та незаконній діяльності з випалювання деревного вугілля.

Так, в черговий раз, а саме 17 серпня  державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області спільно  з працівниками Управління захисту економіки в Житомирській області здійснено виїзд в Ємільчинський район, де між селами Рудня Миколаївська та Омелуша виявлено 19 бочок  в яких випалювалось деревне вугілля.

З метою припинення негативного впливу на навколишнє природне середовище здійснюються заходи щодо вилучення як засобів виробництва – бочок, так і сировини та виробленої продукції.

Спеціалістами  відділу інструментально – лабораторного контролю Державної  екологічної інспекції у Житомирській області відібрано проби викидів  забруднюючих речовин в атмосферне повітря.  Розрахунок збитків за викиди в атмосферне повітря буде розраховано найближчим часом.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!