Екологами проведено акцію «Посади дерево миру»

Всеукраїнська екологічна акція «Посади дерево миру»  стартувала в Україні 5 листопада 2016 року та відразу ж була підтримана широким колом громадськості.  
Мета акції – привернути увагу українців до екологічних проблем, підвищити інтерес  бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

Таким чином, ми не тільки озеленимо нашу країну, а й крок за кроком долучимо кожного українця до порятунку природи і особистого внеску в її розвиток.
Зокрема, дану акцію підтримали представники Державної екологічної інспекції у Житомирській області, Природного заповідника «Древлянський» та громадськості,  висадивши в селищі Народичі на території  Парку деревних культур Полісся  більше тисячі молодих дерев. Також в м. Овруч за допомогою школярів, громадських організацій висаджено близько 50 фруктових дерев.
Маємо надію, що висаджені дерева будуть прикрашати довкілля. 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!