До уваги природоохоронних служб підприємств

Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління в період з 12 по 16 червня 2017 року планує провести на розрахунковій основі чергові курси підвищення кваліфікації спеціалістів природоохоронних служб підприємств на тему: Організація та здійснення управління і контролю у галузі раціонального використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання».


Навчально – тематичний план курсів (36 годин) передбачає такі навчальні модулі: охорона атмосферного повітря та водних ресурсів, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами; здійснення інвентаризації викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, охорона земельних ресурсів та зелених насаджень, дозвільні документи на викиди і скиди забруднюючих речовин, утворення і розміщення відходів; первинний облік та спостереження, правила технічної експлуатації газоочисних установок, методики розрахунку збитків за понадлімітні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, забруднення та засмічення водних та земельних ресурсів; методи інструментально-лабораторного контролю (моніторингу), зміни у законодавстві та, насамперед, про експертизу тощо.

Курси підвищення кваліфікації відбудуться в приміщенні Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління за адресою: 03035, м. Київ-35, вул. Митрополита Василя Липківського, 35. Реєстрація слухачів – 12 червня о 13 годині; початок занять – 12 червня о 13 годині 30 хвилин; закінчення занять – 16 червня о 12 годині.

Після закінчення курсів та успішного проходження випускного тестування слухач отримує свідоцтво встановленого зразка та набір нормативно – законодавчих актів відповідно до тематики курсів (біля 300 одиниць) в електронному вигляді.

Підтвердження щодо участі представника підприємства в навчанні просимо направити на адресу Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, тел./факс (044) 206-31-86, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (для професора Чумака Євгена Борисовича).

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!