В Коростенському районі – не припиняються порушення в лісовій сфері.

В Коростенському районі, вже не вперше виявляють порушення в лісовій сфері. Лісокрадії вже  і вночі займаються незаконною порубкою лісу.

  Так, в ході рейдової перевірки 13 травня о 5 годині ранку  державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області спільно з громадськими інспекторами в Коростенському районі виявлено групу осіб, які незаконно вирубували ліс породи дуб та грузили його в вантажний автомобіль  марки ЗІЛ 131. На  місце події екологами викликано правоохоронні органи. Автомобіль доставлено до Коростенського МВ УМВС.  По даному факту відкрито кримінальне провадження.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!