Співпраця Держекоінспекції та Вищих навчальних закладів.

Державною екологічною інспекцією у Житомирській області  налагоджена тісна співпраця з викладачами та студентськими колективами вищих навчальних закладів м. Житомира, які готують найкращих спеціалістів – екологів, а саме Житомирським державним технологічним університетом та Житомирським національним агроекологічним університетом.

Студенти вищезазначених навчальних закладів допомагають екологам не тільки в екологічній дослідній діяльності, а й в прибиранні свого міста, проходять в Інспекції виробничу практику.
Вже напевно стало традицією коли ВНЗ запрошують  колектив інспекції на свої свята.
Житомирський державний технологічний університет запросив державних інспекторів  на урочисті події святкування  15 річчя  Гірничо – екологічного факультету.  
Житомирський національний агроекологічний університет 21 травня запросив інспекторів з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області відсвяткував День університету.
Найкращих викладачів які готують висококваліфікованих спеціалістів  керівництво Інспекції відзначило подяками.

 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!