Державними інспекторами проводяться заходи по виявленню порушників правил рибальства.

З весняним потеплінням на всіх водоймах Житомирщини масово активізувались місцеві браконьєри.

За досвідом попередніх років інспекція констатує той факт, що з метою легкої наживи водними живими ресурсами правопорушники використовують не тільки сітки, але і екрани, ятері, колючі знаряддя лову, електрострум, отруйні речовини.

Враховуючи зазначене Державною екологічною інспекцією у Житомирській області  спільно з правоохоронними органами та громадськістю сплановано та розпочато заходи щодо попередження фактів браконьєрства та незаконної рибної ловлі, припинення правопорушень в сфері охорони природи, вилучення незаконних засобів та предметів лову, притягнення винних до відповідальності.

Налагоджено чергування на телефоні  «Гарячої лінії»  за номером 46-49-54 декількома мобільними групами, які мають «на озброєнні» автомобілі, що перевозять плав – засоби і в будь – який час доби можуть виїхати навіть в саму віддалену частину області.   

 

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!