На Житомирщині продовжують красти ліс

13 вересня поточного року близько 22.00 працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області спільно з громадською організацією «Екологічна варта Житомирщини» в ході проведення рейдових заходів в
с. Дениші Житомирського району виявлено вантажний автомобіль марки ЗІЛ який був завантажений деревиною породи сосна в кількості 36 колод по 4,5м діаметрами від 16 до 34 см.  Даний транспортний засіб супроводжував легковий автомобіль марки ВАЗ.

На вищезазначену лісопродукцію відсутні будь які дозвільні документи. Для з’ясування всіх обставин справи державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області на  місце події викликано слідчо – оперативну групу Житомирського районного відділу поліції. Автомобіль доставлено на штраф майданчик.

 На даний час проводяться слідчі дії.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!