І знову на Житомирщині виявлено факти браконьєрства.

Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області продовжують здійснювати рейдові заходи щодо виявлення фактів браконьєрства та незаконного полювання в мисливських угіддях області.

Так, протягом минулого тижня участь в зазначених заходах прийняли працівники телеканалу «Трофей». Найцікавіші моменти виявлення та затримання правопорушників можна буде спостерігати вже найближчим часом.
   За цей період до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу притягнуто 9 осіб, двоє з яких є посадовими. Також затримано групу браконьєрів які грубо порушували правила полювання, за що були доставлені до національної поліції.
Також затримано автомобіль завантажений лісопродукцією породи сосна без відповідних документів в кількості 42 м3, який теж був доставлений до національної поліції.
Дякуємо свідомим громадянам які повідомляють на телефон «Гарячої лінії» за номером (0412) 46-49-54 про вчинені правопорушення в сфері охорони навколишнього природного середовища.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!