Боротьба з браконьєрством – не закінчується.


Попри те, що на території Житомирської області завершено сезон полювання, та розпочато період тиші, під час якого забороняється проведення робіт та заходів у природному середовищі, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, феєрверків, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах), виявляються факти перебування громадян на території мисливських угідь з мисливською зброєю. Але браконьєри, не заставили себе довго чекати, а саме   

 03 квітня поточного року  на території Житомирського району в лісовому масиві працівниками Державної екологічної інспекції у Житомирській області спільно з єгерською службою було зупинено позашляховик, в якому знаходилась група осіб з мисливською зброєю.
На місце події викликано слідчо – оперативну групу.  На даний час проводять слідчі дії.


Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!