Виявлено групу осіб з мисливською зброєю

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області пізно ввечері 08 квітня під час проведення рейду спільно з єгерською службою мисливського господарства «Яструб 2008» в мисливських угіддях поблизу с. Улянівка, Житомирського району було виявлено групу осіб, що пересувались на тракторі МТЗ – 40 з причіпом, який  був завантажений свіжозрізаними дубовими дровами на які не було відповідних документів.  

При огляді  транспортного засобу в кабіні було виявлено дві споряджені мисливські рушниці, заряджені патронами. Біля трактора знаходилась бензопила та розкидані патрони.
На місце події було викликано слідчо – оперативну групу Житомирського райвідділу поліції. Під час проведення огляду місця події у правопорушників вилучено 2 одиниці вогнепальної зброї та набої до них.
Є зрозумілим, що бензопилу використовували для незаконного знищення зелених насаджень, з подальшим їх викраденням, а от чому  вищевказані особи взяли з собою рушниці, чи то для самозахисту, чи то з метою  добування диких тварин – варто лише здогадуватись.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!