Виявлено незаконне знищення 141 дерева під час видобутку бурштину

15 грудня 2014 року інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області спільно з працівниками Управління Служби безпеки України в Житомирській області  під час здійснення рейду в Коростенському району в селищі Ново Ушиця, на землях запасу Білківської сільської ради, в межах водоохоронної зони р.Уж, виявлено групу осіб, які під час незаконного видобутку бурштину екскаватором вирили канал, в результаті чого було знищено 141 дерево породи вільха.

Правоохоронними органами вилучені робочі прилади, а також екскаватор який доставлено до Коростенського МВ УМВС. Державними інспекторами було розраховано збитки в сумі 79,066 тис. грн. Матеріали передані в правоохоронні органи для відкриття кримінального провадження.

Прохання всіх небайдужих громадян повідомляти до Державної екологічної інспекції у Житомирській області про факти незаконного видобутку бурштину та знищення зелених насаджень на тел «Гарячої лінії» за номером. (0412) 46-49-54.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!