Боротьба з правопорушниками триває.

Інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області щодня проводяться рейдові перевірки по виявленню порушників у сфері використання та охорони рослинного та тваринного світу, земельних та водних ресурсів, водних живих ресурсів, за поводженням з відходами.

Майже щодня державні інспектори виявляють автомобілі з лісопродукцією, яка вивозиться без документів.
25 травня близько 23 години в Лугинському районі затримано лісовозний автомобіль з сортиментами  довжиною 6 метрів  породи сосна з орієнтовною масою деревини 12 - 14 кубів. Деревина, яка була завантажена на лісовоз частково пошкоджена вогнем, це вказує на те, що вона заготовлена на площі лісового масиву який уражений вогнем.  
Спеціалістам Інспекції  на дану лісопродукцію документів не надали. На місце події  було викликано слідчо – оперативну групу. Автомобіль доставлений до Лугинського РВ УМВС для з’ясування всіх обставин.    
На даний момент з’ясовується походження продукції та чи проведено облік лісової пожежі постійним лісокористувачем.
Попередньо встановлено, що  дана деревина завантажена в ДП «Лугинське ЛГ» Дивлинське лісництво.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!