Призупинено незаконну порубку дерев.

12 червня поточного року на телефон «Гарячої лінії» Державної екологічної інспекції у Житомирській області звернулась мешканка с. Гуйва з тим, що в селищі невідомі особи ріжуть ліс.

Державні інспектори зреагували на повідомлення миттєво, де з виїздом на місце, виявлено трьох працівників КП «Зеленбуд», які вже встигли незаконно зрізати три дерева.  ( 2 дерева породи граб та 1 дерево породи дуб). На прохання надати матеріали щодо знесення дерев та документи які посвідчували б особу природоохоронцям не надали.
На місце події було викликано слідчо – оперативну групу Житомирського РВ УМВС України в Житомирській області для з’ясування всіх обставин по суті.
В ході оперативних дій  правоохоронцями було вилучено  знаряддя порубки дерев, а саме бензопила.
Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області була розрахована шкода заподіяна лісу в сумі 10 тис. 366 грн.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!