За знищення тополі нараховано збитки в сумі 65 тис. 471 грн.

До Державної екологічної інспекції у Житомирській області надійшов лист від Служби автомобільних доріг у Житомирській області з повідомленням на те, що ними  поблизу м. Бердичів у смузі відведення автомобільної дороги
Т-23-09 Шепетівка – Чуднів – Бердичів зафіксовано  несанкціоновану вирубку придорожніх насаджень  невідомими особами.

Спеціалістами Інспекції з виїздом на місце встановлено факт незаконної порубки 4-х дерев породи тополя. Державними інспекторами  з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області розраховано шкоду заподіяну лісу в сумі 65 тис. 471 грн.    
Інспекцією направлено лист до Бердичівського РВ УМВС України в Житомирській області для вжиття заходів оперативного реагування, встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!