Бережіть природу свого міста.

25 червня на телефон «Гарячої лінії» Державної екологічної інспекції у Житомирській області надійшов дзвінок від  жителів м. Житомира про те, що по вул. Ясеновій знищують дерева.

З виїздом на місце інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області виявлено громадянина, який зрізав два  дерева породи ясен. В своєму поясненні навіщо він це зробив, пояснив що порізав дерева для заготівлі дров на зиму.
Громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, а також нараховано шкоду заподіяну зеленим насадженням
в сумі 1900 грн.
Шановні мешканці Житомирщини нагадуємо, що за знищення зелених насаджень в межах населених пунктів передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу та нарахування шкоди, що заподіяна навколишньому природному середовищу.  

Місія та функції ДЕІ у Житомирській області:

Державна екологічна інспекція у Житомирській області входить до системи органів виконавчої влади для забезпечення реалізації державної політики із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів.

© 2011-2013 Всі права захишені!

Державна екологічна інспекція у Житомирській областіДЕІ у Житомирській області, Державна екологічна інспекція у Житомирській області, Екологічна Інспекція Житомира. При повному або частковому використанні матеріалів сайту, посилання на http://dei.zt.ua/ обов’язкове. Створення сайту за підтимки Веб студіі Маг-портал!